El Llagostera ha perdut tres punts més i continua en zona de descens (@LaLiga)

El Llagostera perd tres punts contra un ofensiu Oviedo i continua sense guanyar a domicili (2-1)

Els de la Costa Brava han perdut contra l'equip asturià, que ha estat superior ofensivament i ha tingut moltes més oportunitats que els catalans. Amb aquesta nova derrota fora de casa, el Llagostera encara no ha aconseguit guanyar a domicili aquesta temporada i continua en zona de descens

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

La UE Llagostera afrontava el partit al Carlos Tartiere amb ganes d'allunyar-se de la zona de descens, però ha estat incapaç de sumar la seva primera victòria a domicili aquesta temporada (2-1).

El primer gol ha sorprès tothom, ja que ha arribat quan no s'havia ni complert el minut dos de partit. El davanter de l'Oviedo Linares es desmarca perfectament dels defenses, la rep de Johannesson i defineix perfectament davant de René (1-0). Tres minuts més tard, l'ha tornat a tenir Linares, després d'un ràpid contraatac guiat per Borja, però que el porter del Llagostera ha pogut frenar. Els primers minuts de partit han estat dominats per la bona qualitat ofensiva del conjunt asturià, que està dominant al Carlos Tartiere.

Tot i la gran quantitat d'arribades de l'Oviedo a la porteria gironina, el Llagostera ha aconseguit empatar el partit en el minut 19. Una gran passada des de més enllà de mig camp de Chus Herrero, l'aprofita Querol per posar-la dins la porteria d'Esteban (1-1). Aquest és el segon gol de Querol aquesta temporada. Aquest gol del Llagostera ha desajustat una mica el bon joc ofensiu que havia mostrat l'Oviedo durant els primers minuts.

Però, quan semblava que el Llagostera començava a controlar el partit, Koné ha tornat a posar l'Oviedo al davant en el marcador (2-1, minut 24). El jugador remata fent una acrobàcia, amb el taló, davant de la porteria de René, que no la pot parar. El Llagostera ha estat a punt d'empatar abans del descans quan Pitu ha centrat de córner, i tot i que no ha trobat rematador, el xut ha estat a punt d'entrar directe; i l'Oviedo també ha tingut la seva oportunitat de trencar el partit però un memorable René ho ha impedit quan Borja Valle ha disparat a porteria en el minut 44.

El segon temps, més tranquil, ha estat marcat per un Llagostera en creixement, que ha posat en perill la porteria de l'Oviedo en diverses ocasions, però sense acabar d'afinar la punteria. L'Oviedo s'ha anat ressituant a mesura que passaven els minuts i ha pogut aguantar el resultat fins al final, creant, fins i tot, alguna situació de perill. Aquesta victòria situa els asturians amb 25 punts a la sisena posició, mentre que el Llagostera continua en zona de descens, vintens amb només 16 punts.