El Llagostera no se'n surt amb un Osasuna molt encertat (0-2)

Els d'Oriol Alzina han perdut el primer partit de lliga davant d'un Osasuna que ha guanyat de manera còmoda

La UE Llagostera no ha pogut fer res avui contra l'Osasuna i ha perdut al Nou Municipal de Palamós Costa Brava per un clar 0 a 2, davant d'un estadi amb 2.103 aficionats.

La primera part ha acabat en taules i tots dos equips han sortit al camp després de la represa amb ganes de marcar. Al final el primer gol ha arribat al minut 52 de partit de les botes de Pucko. Una bona combinació entre Nino i Pucko ha acabat amb una rematada creuada amb la cama dreta del jugador de l'Osasuna (0-1).

El segon gol del partit ha arribat vuit minuts després de penal. L'àrbitre ha marcat penal després que Chus Herrero agafés per la samarreta dins de l'àrea a Unai Garcia. Torres, ha estat l'encarregat de llançar-lo amb èxit dins la porteria de René (0-2, minut 60). Al minut 75 René ha salvat un possible gol després d'un xut ajustat de Merino des de la frontal de l'àrea.