Fran Cruz ja és jugador del Llagostera (uellagostera.cat)
Futbol

El Llagostera incorpora el central Fran Cruz per a les dues pròximes temporades

Cruz, amb 24 anys, és un defensa amb experiència a Segona i arriba per suplir la baixa de Pedro Alcalá, que marxa al Girona

Actualitzat

El Llagostera ha anunciat aquest diumenge el fitxatge del central Fran Cruz, procedent del Còrdova, que signarà per a les pròximes dues temporades.

Creu, de 24 anys, va jugar la temporada passada cedit a l'Alcorcón, on va disputar 12 partits, després que la temporada 2013-14 fos una de les peces més importants en l'ascens del Còrdova –va jugar 32 partits- a Primera Divisió.

Aquest fitxatge arriba després de la recent derrota del Llagostera a Lugo (1-0). El defensa, que ha rescindit el contracte que tenia amb el conjunt andalús, arriba per completar la defensa del Llagostera i suplir la baixa que tot just deixa Pedro Alcalá, que s'acaba de comprometre amb el Girona per a quatre anys. El murcià, de 26 anys, haurà de competir amb una altra incorporació defensiva al club de Montilivi, Lejeune, cedit pel Manchester City aquesta mateixa setmana.

Sánchez deixa l'hospital

També al Llagostera, d'altra banda, el migcampista Emilio Sánchez, que va rebre un cop al cap en el partit d'aquest dissabte, ha passat la nit en observació a l'hospital de Lugo. Després que les proves hagin confirmat que el jugador no té cap seqüela, tornarà aquesta mateixa tarda a Llagostera.

Anar al contingut