El Llagostera falla un penal i desaprofita la superioritat numèrica per guanyar l'Alcorcón

Els gironins han fallat un penal i han desaprofitat la superioritat numèrica contra l'Alcorcón. Al fina,l un empat que els dóna un punt més per continuar somiant amb el 'play-off' d'ascens

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Llagostera ha sumat un punt contra l'Alcorcón després d'empatar aquest dissabte en un partit sense gols (0-0). L'Alcorcón ha plantat cara als de Lluís Carrillo i ha gaudit de moltes oportunitats d'emportar-se els tres punts.

La primera part ha estat marcada per un penal sobre Querol a favor dels gironins al minut 32. L'àrbitre ha amonestat Chema amb targeta groga, la segona, i ha deixat l'Alcorcón amb un jugador menys. Ríos Reina, però, ha desaprofitat la gran oportunitat d'encetar el marcador i ha fallat el xut des de la línia de penal (el Llagostera té un 50% d'efectivitat en el llançament de penals a la Lliga, amb 2 de 4).

El que havia de suposar un clar avantatge per al Llagostera la resta de partit no ha estat així. L'Alcorcón, amb un joc molt intens, no ha notat gaire la falta d'un jugador sobre el terreny de joc i ha estat superior, i ha tingut, a més, les millors ocasions de gol. El porter local, René, ha fet una gran actuació, i ha salvat més d'un gol.

En el segon temps, l'Alcorcón no s'ha arronsat, i ha continuat marcant el ritme del partit, però sense marcar. Al final, el Llagostera només ha pogut sumar un punt i ha desaprofitat una gran oportunitat d'arribar als llocs de promoció a Primera, ja que si els de Lluís Carrillo haguessin sumat els tres punts, haurien empatat amb el Saragossa, que és l'últim equip que ocupa les posicions de "play-off" a la taula.

El Llagostera amb aquest empat suma 10 jornades consecutives sense perdre.