El Llagostera ensopega a casa contra l'Albacete i es complica l'accés al "play-off" d'ascens (2-3)

La UE Llagostera trenca una ratxa de 15 jornades sense perdre i no aprofita la punxada del Saragossa per atrapar-lo a la classificació. Enric Pi i Sergio León han igualat un 0 a 2 advers però Keko, en el minut 84, ha donat el triomf a l'Albacete

David CarballoActualitzat

La UE Llagostera ha fet un pas enrere en el seu desig de classificar-se per a les places de "play-off" d'ascens a Primera Divisió. L'equip català ha perdut per 2 a 3 contra l'Albacete i ha trencat una ratxa impressionant de 15 jornades sense perdre.

L'equip llagosterenc, que ha encaixat la primera derrota a casa de la segona volta, sempre ha anat a remolc en un partit marcat per la forta tramuntana que ha bufat durant tot el dia a Palamós. L'Albacete, que lluita per la permanència, ha encarrilat el triomf amb dos gols pràcticament consecutius abans de la mitja hora de la primera part. César Díaz, en el minut 22, ha fet el 0 a 1 i Koke, amb un xut ajustat, el 0 a 2 en el 24.

El Llagostera s'ha quedat tocat però ha sabut reaccionar i Enric Pi, amb una rematada potent des de la frontal, ha pogut retallar distàncies i ha donat esperances per culminar la remuntada.

René, de salvador a botxí

En la represa, René ha estat providencial amb les seves aturades i ha evitat que els visitants fessin el tercer. Això ha permès al Llagostera mantenir-se amb opcions de capgirar el resultat advers, més encara quan, en el minut 76, Sergio León ha fet l'empat a dos amb un bon cop de cap. En el tram final el partit s'ha obert, amb constants alternatives a les dues àrees, però dissortadament pels interessos locals, en el minut 84, Keko ha fet el definitiu 2 a 3. René, que havia estat el salvador del seu equip en diverses ocasions, s'ha empassat la pilota en el seu intent per blocar-la.

Sense temps per reaccionar, el Llagostera ha acabat encaixant una derrota que no li ha permès aprofitar la punxada del Saragossa i es manté setè a tres punts del conjunt aragonès quan queden tres jornades per acabar la lliga. El somni del "play-off" no és impossible, però ara està una mica més complicat.