El Llagostera continua sense saber què és guanyar a domicili (LaLiga)
Segona Divisió

El Llagostera encaixa a Alcorcón la derrota més àmplia des que juga a Segona (6-1)

El Llagostera ha sortit golejat d'Alcorcón en un partit en què en només 18 minuts ja havia rebut tres gols. Els d'Oriol Alsina han estat incapaços de reaccionar i continuen sense guanyar a domicili

El partit ja s'ha trencat per al Llagostera quan, en només set minuts, Samu ha comès penal a Román. David Rodríguez ha estat l'encarregat de transformar-lo. Amb el gol en contra, els de la Costa Brava han tingut un parell d'arribades que feien pensar que acabarien fructificant, però res d'això. Nacho Insa amb David Rodríguez han protagonitzat una arribada a l'àrea blaugrana que després de diversos refusos ha acabat amb Razvan rematant dins la porteria de Ratti. Amb un Alcorcón més vertical, dos minuts més tard, David Rodríguez ha rematat a boca de canó per fer el tercer. El jugador del conjunt madrileny ha tingut a tocar el "hat-trick" en el minut 31, però li ha faltat poc per batre Ratti. El quart ha estat obra d'Óscar Plano. Un gran gol amb rematada en paràbola que ha acabat una paret amb David Rodríguez. En menys de cinc minuts, Rodríguez ha pogut certificar el "hat-trick", aprofitant un desajust defensiu. Amb els cinc gols s'ha arribat al descans. El Llagostera ja havia encaixat la derrota més àmplia des que és a Segona, però encara hi ha hagut d'afegir un gol quan, en només tres minuts de la segona part, Óscar Plano ha fet el sisè.

A partir d'aquí, el Llagostera s'ha vist superat per la situació i l'Alcorcón ha dominat sense problemes un partit que ja havia sentenciat en només divuit minuts. Imaz, en el 77, ha fet el gol de l'honor, però no ha suavitzat el cop dur per als d'Oriol Alsina, que encara no han guanyat a domicili.