René decebut mentre els jugadors del Còrdova celebren un gol (Foto: @laliga).

El Llagostera cau al camp del líder, el Córdova (2-0), mantenint la seva sequera de victòries com a visitant

L'equip gironí no aconsegueix sortir de les posicions de descens després d'encaixar una nova derrota fora de casa

El Llagostera continua en zona de descens i sense trencar el seu malefici com a visitant. En els nou partits que ha jugat fora de casa l'equip que entrena Oriol Alsina només ha sumat un punt. Al camp del Còrdova, el líder de la Segona Divisió ha perdut per 2 a 0 mostrant-se poc efectiu en atac. En el minut 8 Jesús Imaz no ha estat precís amb el xut després d'una centrada de Jordi Masó i en el 35 la rematada de cap de Benja a una centrada d'Aimar no ha trobat porteria. Per contra, el Còrdova si que ha estat encertat.

La primera ocasió clara pels locals ha estat en el minut 15, quan Stankevicius ha rematat tot sol un córner. La pilota, per sort pels catalans, ha anat massa centrada. Les incursions per la banda esquerra de Nando feien patir l'equip visitant. Una centrada seva ha permès Xisco obrir el marcador en el minut 32. I un xut seu ha donat feina al porter René en el 38.

Tornant dels vestidors el Llagostera ha mirat de dominar el partit. Un xut de José Ríos en el minut 50 ha estat desviat pel porter Razak, i la rematada posterior d'Aimar ha estat enviada a córner per la defensa local. Gairebé un quart d'hora més tard, Pitu ha provat sort amb un xut llunyà i sense gaire perill. El Còrdova no ha volgut temptar més la sort i ha buscat el segon gol.

René ho ha evitat en una rematada de Florin Andone, a qui li ha arribat la pilota després d'una errada en un rebuig d'Aimar. El lateral esquerre ha tornar a ser protagonista negatiu pel seu equip en el minut 78, quan ha estat expulsat en veure la segona targeta groga. Tot i quedar-se amb un home menys, els gironins han arriscat en busca de l'empat en els últims minuts, però ha encaixat el gol de Víctor Pérez a la contra en el temps de descompte. Segons després Giva ha estat expulsat amb una vermella directa.