El Llagostera va perdre davant l'Osasuna (Foto: www.uellagostera.cat)
El Llagostera ha perdut els dos primers partits de lliga (uellagostera.cat)
Futbol

El Llagostera busca, contra l'Alabès, els primers tres punts de la temporada

Els d'Oriol Alsina no han començat gaire bé a la Lliga Adelante i esperen sumar la primera victòria contra l'Alabès. Un rival complicat ja que ha sumat 6 punts dels 6 possibles aquesta temporada, que buscarà guanyar per ser líder.

Actualitzat

El Llagostera s'enfronta a l'Alabès a casa amb un objectiu clar: sumar els tres primers punts de la temporada. Els d'Oriol Alsina encara no coneixen la victòria, i és que la passada jornada, quan semblava que tenien l'empat a la butxaca, un gol del Lugo al final del partit els va deixar sense premi.

El Llagostera, a més, no ha aconseguit marcar cap gol en les dues jornades que portem de Lliga Adelante i Alsina n'és conscient: "Necessitem crear més ocasions", explica. A més considera que "tots els partits són importants però hem començat malament i ens ho hem de prendre com una final. Ara mateix l'equip està donant el millor rendiment defensivament parlant, més que ofensivament i estem treballant en trobar un equilibri".

L'Alabès, però, arriba a Palamós situat a la part alta de la classificació, segon, empatat amb el Numància (primer) i l'Osasuna (tercer) després d'haver sumat els sis punts dels sis possibles, i haver marcat cinc gols, i rebut només dos.

El Llagostera afronta aquest matx amb les baixes de Ruyman, que no podrà jugar fins el mes de novembre i de Chus Herrero.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut