El Llagostera va perdre davant l'Osasuna (Foto: www.uellagostera.cat)
El Llagostera ha perdut els dos primers partits de lliga (uellagostera.cat)
Futbol

El Llagostera busca aquest dissabte el primer triomf mentre el Girona rep el líder

Llagostera i Girona juguen aquest dissabte els seus partits de la segona jornada de la Segona Divisió A. Els d'Oriol Alsina intentaran sumar a Lugo els primers punts de la temporada, i els de Pablo Machín que el Numància perdi el liderat

Actualitzat

El Llagostera buscarà aquest dissabte a Lugo (18:30) el primer triomf de la temporada. Mentre que els gallecs van sumar un punt amb el seu empat a Oviedo, els catalans es presenten sense cap punt després de la seva derrota a casa davant l'Osasuna de la primera jornada de la Liga Adelante.

Oriol Alsina no podrà comptar amb Ruyman, recuperant-se del trencament del lligament creuat del genoll, ni amb Jordi López, que no trigarà a tornar a la disciplina del grup. El tècnic també té el dubte d'Eloi Gila, que s'ha començat a entrenar aquesta setmana ja recuperat d'un esquinç de turmell. Mentrestant, el club treballa per tancar el fitxatge del central del Còrdova Fran Cruz per substituir Pedro Alcalà, que podria acabar en el Girona.

El Girona, per la seva banda, rep aquest dissabte a Montilivi (20:30) el primer líder de la Segona aquesta temporada, el Numància. Tots dos equips van sumar els 3 punts en la primera jornada, però la diferència de gols va donar el liderat als sorians (van golejar 6 a 3 el Tenerife).

Pablo Machín recupera Eloi Amagat, que ja ha superat els seus problemes físics de la pretemporada, tot i que Coris serà baixa per una elongació dels isquiotibials. Borja García, una de les últimes incorporacions, tampoc podrà jugar a causa d'un cop en el seu primer entrenament amb els gironins. Aquest mateix divendres, el club ha ampliat la plantilla amb l'arribada del cedit Rubén Sobrino.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut