UE Llagostera
La UE Llagostera no pot fallar contra l'Almeria
Futbol

El Llagostera afronta la visita de l'Almeria com una final en la lluita per la permanència

El conjunt d'Oriol Alsina necessita la victòria contra un rival directe i que ara mateix marca la salvació amb tres punts més que els gironins a la classificació

Actualitzat

El Llagostera rebrà aquest dimecres l'Almeria, l'equip que marca la permanència a tres punts de distància dels gironins en un partit qualificat de final per als homes d'Oriol Alsina.

Els del Gironès lluiten per evitar el descens i ara mateix ocupen la vintena posició amb quaranta punts, i tenen la permanència a tres. Falten tres jornades perquè s'acabi la competició i d'entrada, el Llagostera s'enfrontarà a l'Almeria, un dels rivals directes en la lluita per evitar el descens. De fet, els andalusos, juntament amb el Mallorca, marquen ara mateix la salvació i des del Llagostera defineixen i afronten el partit com una final.

Una victòria situaria el Llagostera amb 43 punts, a falta de jugar contra el Leganés diumenge que ve (els madrilenys són segons en la classificació i lluiten per l'ascens directe a Primera), i contra el Saragossa en l'última jornada (els aragonesos ara mateix ocupen la cinquena posició). Dos rivals complicats de la parta alta en un final de temporada en què els catalans no poden fallar més si volen tenir opcions de salvar-se.

Anar al contingut