Firmino celebra el gol de la victòria contra el Liverpool a Anfield (Reuters)

El Liverpool supera el PSG a Anfield en el partit estrella de la jornada inaugural a la Champions (3-2)

El vigent subcampió d'Europa ha tombat l'etern aspirant gràcies a un gran gol de Firmino en el minut 92 que ha desfet l'empat a dos i ha desfermat la bogeria a Anfield

David CarballoActualitzat

El Liverpool ha sumat una agònica i treballada victòria contra el PSG en el partit estrella de la primera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. El vigent subcampió d'Europa ha tombat l'etern aspirant gràcies a un gran gol de Firmino en el minut 92 que ha desfet l'empat a dos i ha desfermat la bogeria a Anfield.

Els "reds", que han començat la temporada en plena forma a la Premier, s'havien avançat a la primera part amb dos gols de Sturridge i Milner, de penal, però Meunier, poc abans del descans, ha reduït distàncies i ha donat esperances de remuntada als parisencs. En la represa, el PSG ha estat capaç d'empatar en el minut 83 per mitjà de Kilyan Mbappé, però Firmino, que havia estat dubte fins a última hora, ha fet justícia al millor joc dels de Jürgen Klopp per donar la victòria als anglesos fent el definitiu 3 a 2.

En l'altre partit del grup C, el Nàpols de Carlo Ancelotti no ha passat d'un decebedor empat sense gols al camp de l'Estrella Roja de Belgrad, la teòrica ventafocs. Els italians s'han topat contra el mur defensiu dels serbis tot i rematar 19 vegades i estavellar dues pilotes al pal.

En el grup D, el Galatasaray s'ha situat com a líder en solitari amb un triomf contra el Lokomotiv de Moscou (3-0). Els turcs han fet valer el factor ambiental de l'infern de l'Ali Sami Yen per tombar els russos amb gols de Garry Rodrigues, Derdiyok i Inan, de penal, en un duel elèctric.

En l'altre partit, el Porto ha esgarrapat un empat de la seva visita al camp del Schalke 04 (1-1). Els alemanys s'havien avançat amb un gol d'Embolo en el minut 67, però, en el 75, Otávio ha fet la igualada definitiva transformant una pena màxima.