Futbol

El Liverpool s'interessa en Johan Cruyff com a nou director esportiu

El Liverpool s'ha interessat en Johan Cruyff com a nou director esportiu. Segons assegura la BBC, el club anglès s'ha fixat en l'extècnic del Barça arran de la marxa del francès Damien Comolli. Cruyff, que encara no s'ha pronunciat, s'encarregaria d'establir les línies mestres d'un equip en hores baixes, vuitè a la Premier i sense opcions d'entrar a les posicions europees.

Actualitzat
El mes de febrer passat, Cruyff es va incorporar com a assessor de l'equip mexicà del Chivas de Guadalajara i aquesta setmana va renunciar al seu lloc en la junta directiva de l'Ajax, tot i que segueix vinculat a l'àrea esportiva del club holandès.

Segons la BBC, els amos del Liverpool, la companyia Fenway Sports Group (FSG), no volen fer una renovació profunda de les estructures de l'equip, sinó fitxar una "figura respectada", que treballi juntament amb l'actual tècnic, Kenny Dalglish, i supervisi la contractació de jugadors.

Comolli va ser acomiadat com a director esportiu del Liverpool aquest dijous, però el president dels "reds", Tom Werner", va assegurar que segueix mantenint la confiança en Dalglish per dirigir l'equip.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut