A Jürgen Klopp no li ha fet cap gràcia que el Liverpool hagi de jugar dos partits en menys de 48 hores en ple Cap d'Any (Reuters)
Futbol internacional

El Liverpool jugarà dos partits de la Premier League en menys de 48 hores pels volts de Cap d'Any

La Lliga anglesa ha desestimat les al·legacions que ha presentat l'equip de Jürgen Klopp

Actualitzat

El Liverpool haurà de jugar dos partits de la Premier League en menys de 48 hores just pels volts de Cap d'Any. Que la Primera Divisió anglesa no para durant els Nadal no és notícia, però a l'equip de Jürgen Klopp li ha tocat jugar el 31 de desembre a les 17.30, contra el Manchester City, i el 2 de gener, a les 15, contra el Sunderland. La Premier ha desestimat les al·legacions que el club anglès ha presentat i ha ratificat els horaris.

Seran 45 hores i mitja entre els dos enfrontaments i, pel mig, ni més ni menys que la celebració del Cap d'Any, un autèntic maldecap per al tècnic alemany del Liverpool, que ja ha mostrat obertament el seu enuig en roda de premsa: "No m'ho puc creure. Després hi ha qui es pregunta per què no juguem bé o per què es lesionen els jugadors. Altres grans països en aquesta època de l'any estan amb les cames a sobre del sofà mirant el futbol anglès."
Anar al contingut