Futbol internacional

El Liverpool guanya al camp del Tottenham (0-1) i el Manchester acaba l'any líder de la Premier

El rival del Barça als vuitens de final de la Champions, el Liverpool, ha guanyat aquest dissabte al camp del Tottenham per la mínima (0-1). El català Luis García, en el minut 45, ha estat l'autor del gol dels "reds" a White Hart Lane. Per la seva banda, el Manchester United acaba el 2006 com a líder de la Premier, després de guanyar el Reading per 3-2. A sis punts dels d'Alex Ferguson hi ha el Chelsea de José Mourinho, que només ha pogut empatar a Stamford Bridge davant el Fulham (2-2).

La victòria dels "reds" permet als de Rafa Benítez pujar dues posicions a la taula i col·locar-se quarts. Mentrestant, el Manchester s'aferra al lideratge gràcies a la victòria sumada contra el Reading amb els gols de Cristiano Ronaldo, per partida doble, i d'Ole Gunnar. A Stamford Bridge, les dianes de Liam Rosenior en pròpia porta i de Didier Drogba només han permès sumar un empat als de Mourinho, que han vist com a sis minuts per al final, el Fulham empatava a través de Carlos Bocanegra.