Barça

El Liverpool es manté ferm a retenir Coutinho i rebutja una segona oferta del Barça

El club anglès no ha acceptat els 100 milions d'euros que el club blaugrana ha posat a sobre de la taula pel brasiler

El Liverpool ha rebutjat una segona oferta del Barça per Coutinho (Reuters)

El futur blaugrana de Coutinho es congela, com a mínim momentàniament, i és que el Liverpool ha rebutjat una segona oferta del Barça pel brasiler que pujaria fins als 100 milions d'euros, 85 més 15 en variables, segons informen diferents mitjans de comunicació britànics. En aquest sentit, el club anglès es manté ferm en el discurs de l'entrenador, Jürgen Klopp, que considera Coutinho com una de les peces clau en el seu equip. El mes passat el club anglès ja hauria rebutjat una oferta inicial de 80 milions d'euros.

En declaracions a la cadena alemanya Skype d'aquest dimecres, l'entrenador del Liverpool ha tornat a reiterar la voluntat de retenir Coutinho: "El fet que vingui un club amb una oferta no ens ens posa a reflexionar sobre si hem de vendre. No és una qüestió de diners, no tenim la necessitat de vendre. La prioritat és matenir el que tenim i millorar la plantilla".

A l'espera d'una tercera oferta per part del Barça que desencalli la situació, el Liverpool es troba en una situació complicada, i és que el jugador ja ha manifestat la voluntat per vestir la samarreta blaugrana, mentre que, a més de l'entrenador, l'afició també es mostra molt reticent que el jugador abandoni Anfield.