El Liverpool, el Karabag, l'Sporting de Portugal, el CSKA i l'APOEL de Nicòsia es classifiquen per a la fase de grups

Demà, el sorteig de la fase de grups en directe per TV3, a partir de les 17.45

Laura BruguésActualitzat

Al Liverpool, que venia d'un 1-2 de l'anada a favor, només li ha calgut sentenciar a casa i ho fa fet ben ràpid per classificar-se. Als vint minuts ja guanyava 3-0. Ha obert el marcador Emre Can. El segon l'ha fet Salah que molt atén ha aprofitat el rebot al pal del xut previ de Wijnaldum. El tercer l'ha tornat a firmar Emre Can a plaer, després de la centrada de Firmino.

Abans de la mitja hora, Mark Uth, que feia quatre minuts que havia entrat al terreny de joc, ha retallat distàncies amb el 3-1. Ja al segon temps, Firmino ha fet el quart gràcies a una passada generosa de Henderson. El 4-2 definitiu l'ha marcat Sandro Wagner de cap.

A Dinamarca, històrica classificació del Karabag, de l'Azerbaidjan, que jugarà per primer cop la Champions, després d'eliminar el Copenhaguen a qui ja havia guanyat a l'anada. Federico Santander ha avançat els danesos en rematar de cap una falta que ha picat Gregus. Dino Lovu ha marcat l'empat després de la centrada d'Agolli. El Copenhaguen s'ha tornat a posar al davant del marcador amb el gol de Pavlovic de cap però ha estat insuficient.

L'Sporting de Portugal també serà al sorteig, després d'eliminar l'Steaua de Bucarest. Seydou Doumbia ha marcat el 0-1 en una acció que ha començat amb una fora de banda que pentina l'exblaugrana Mathieu. Junior Morais ha posat emoció a l'eliminatòria amb l'empat, després d'un xut d'Alibec que supera clarament Mathieu. Ja a la segona part, l'equip portuguès ha posat la directa. Marcos Acuña ha fet l'1-2 i poc després Gelson Martins ha fet el tercer amb un bon xut. El mateix jugador ha assistit l'holandès Bas Dost per fer l'1-4 el definitiu 1-5 l'ha marcat Battaglia. Ha estat després d'un xut previ de Bas Dost que el porter Nita ha refusat.

El CSKA de Moscou ha tornat a superar el Young Boys suís. Abans del descans, Schennikov ha marcat arran de la centrada de Mario Fernandes que desvia Adams. Sota la pluja, Dzagoev ha fet el segon després amb un excel·lent gir dins l'àrea.

L'Apoel de Nicòsia ha fet bo el 2-0 de l'anada perquè ha empatat sense gols al camp de l'Slavia de Praga.