Wembley acollirà un amistós entre dos dels clubs més importants del futbol europeu
Futbol internacional

El Liverpool confirma la disputa d'un partit amistós contra el Barça el 6 d'agost a Wembley

El conjunt anglès, vuitè en l'última Premier League i finalista de la Lliga Europa, ha anunciat avui, en una roda de premsa conjunta entre els ambaixadors dels "reds" i dels blaugranes, Gary McAllister i Ronald de Boer, respectivament, la disputa del partit, a les cinc de la tarda, hora local

Actualitzat

El Liverpool i el FC Barcelona s'enfrontaran el 6 d'agost que ve a l'estadi londinenc de Wembley al torneig internacional amistós de pretemporada 'International Champions Cup'. El conjunt anglès, vuitè en l'última Premier League i finalista de la Lliga Europa, ha anunciat avui, en una roda de premsa conjunta entre els ambaixadors dels 'reds' i dels blaugranes, Gary McAllister i Ronald de Boer, respectivament, la disputa del partit a les cinc de la tarda hora local.  

"Serà un partit increïble, amb el qual conclourem la nostra participació en un torneig de primer nivell. I tot això sota l'icònic arc de Wembley. Estic convençut que aquest partit serà un gran espectacle per als aficionats 'reds' i per als seguidors del futbol en general. Estic desitjant que arribi ja la data", ha dit McAllister, de 51 anys i que va jugar al Liverpool entre els anys 2000 i 2002.

FC Barcelona i Liverpool són dos dels deu equips que competiran en la 'International Champions Cup' d'aquest estiu als Estats Units i Europa, al costat de Reial Madrid, Leicester City, Milan, París Saint-Germain, Bayern de Munic, Chelsea, Inter de Milà i Celtic de Glasgow.
Anar al contingut