Lliga de Campions

El Liverpool confia en la màgia d'Anfield per superar el Chelsea en la primera semifinal

Aquesta nit sabrem el primer finalista de la Champions. El botxí del Barça, el Liverpool, ha de remuntar l'un a zero encaixat a Stamford Bridge. El Chelsea jugarà sense Xevtxenko, que s'ha negat a viatjar quan ha vist que no era titular, ni Ballack, operat del turmell fa poc sense permís del club. Els dos fitxatges estrella d'Abramòvitx semblen sentenciats després d'això. El partidàs ve precedit per la guerra psicològica que estan lliurant tots dos entrenadors, Benítez i Mourinho.

Actualitzat

L'últim resultat del Chelsea a la Lliga ha estat un cop dur per al tècnic portuguès, que tot i així no perd l'esperança d'assolir, per tercer any consecutiu, el títol de Lliga. Però ha admès que la Premier està molt difícil, i això fa que hi hagi una pressió extra en el torneig europeu. De cara a la tornada de les semifinals, Mourinho no podrà disposar de dos homes importants: el migcampista alemany Michael Ballack i el defensa portuguès Ricardo Carvalho.

Sí que comptarà, en canvi, al centre del camp amb el ghanès Michael Essien, que torna després d'haver complert una sanció d'un partit. Amb la baixa de Carvalho, Mourinho podria optar per Essien com a company de John Terry.

Per Benítez, malgrat l'avantatge que té el Chelsea en aquesta semifinal, la pressió recau sobre l'equip de Londres, que és qui s'ha gastat una gran quantitat de diners en fitxatges.

Ensopegades a la Premier

Per la seva banda, els "reds" van relliscar davant el Portsmouth a la Lliga (2-1), perquè el tècnic madrileny es va permetre prescindir de set dels seus homes habituals. Per demà, Benítez comptarà amb el defensa central Steve Finnan, recuperat d'una lesió de coll. L'ànim en la plantilla és positiu i l'objectiu està clar: repetir la gesta que el club va assolir l'any 2005 a Istanbul, quan va alçar la Copa d'Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut