Pep Guardiola durant el partit contra el Liverpool (Reuters)
Futbol internacional

El Liverpool acaba amb la imbatibilitat del Manchester City a la Premier League (4-3)

L'equip de Pep Guardiola ha encaixat la seva primera derrota d'aquesta temporada a la lliga anglesa després de 23 jornades

El Liverpool ha posat fi a la condició d'invicte aquesta temporada del Manchester City de Pep Guardiola (4-3). Després de 23 jornades de Premier League, el líder ha encaixat la seva primera derrota i queda ara amb un balanç de 20 victòries, 2 empats i tant sols un partit perdut. A la Copa i la Copa de la Lliga anglesa també ha resolt amb triomf tot els seus compromisos.

L'altra única derrota dels de Guardiola aquesta temporada va ser en un intranscendent partit davant del Bayern de Munic (2-1), a l'última jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions amb la classificació per als vuitens ja assegurada.

L'equip de Jürgen Klopp s'ha avançat en el minut 9 amb un gol d'Oxlad Chamberlain. El City ha reaccionat per passar a dominar fins a l'empat, en el minut 40, de Leroy Sané. En la segona part, però, els "reds" s'han mostrat més ambiciosos que el seu rival. En 9 minuts, els que van del 59 al 68, Roberto Firmino, Sadio Mané i Mohamed Salah han posat el 4-1 en el marcador. La reacció final dels de Guardiola, amb els gols de Bernardo Silva en el 84 i Gundogan en el 91, ha arribat massa tard.