Les aficions de l'Olympique de Lió i del Besiktas van protagonitzar enfrontaments violents abans que comencés el partit de la Lliga Europa (Reuters)
Futbol

El Lió i el Besiktas no podran jugar a Europa pels disturbis a l'Olympique Park si reincideixen en els pròxims dos anys

El màxim organisme del futbol europeu vol erradicar la violència als estadis i vigilarà de molt a prop els dos equips

Actualitzat

La comissió de disciplina de la UEFA ha pres una decisió salomònica a l'hora de castigar els greus incidents que es van viure a l'Olympique Park dijous passat quan aficionats del Besiktas i del Lió es van enfrontar violentament minuts abans de començar el partit d'anada dels quarts de final l'Europa League: exclusió de qualsevol competició futbolística d'àmbit continental el pròxim cop que es classifiquin si es repeteixen uns incidents similars en els pròxims dos anys. A més, els han imposat una multa de 100.000 euros.

Concretament, els fets que la UEFA assenyala com a sancionables per a tots dos equips són: disturbis entre aficions, llançament de focs artificials a l'estadi i altres objectes. En el cas de l'Olympique també li reproven que les escales i diverses sortides estiguessin bloquejades, deficiències en l'organització i la invasió de camp per part d'uns centenars d'aficionats que va forçar que el partit comencés amb 45 minuts de retard.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut