Hoquei patins

El Liceo i el Reus empaten 3-3 a Riazor i es jugaran el títol de l'OK Lliga en l'última jornada

Caldrà esperar a l'última jornada del calendari per conèixer el campió de l'OK Lliga 2010-2011. Liceo i Reus han empatat 3-3 aquest dissabte a Riazor i es jugaran el títol en la darrera setmana de competició en un cara i creu d'allò més emocionant. I és que amb aquest resultat, els gallecs necessiten derrotar el Barça Sorli Discau al Palau Blaugrana per proclamar-se campions mentre que els roig-i-negre necessiten una ensopegada del Liceo a Barcelona i un triomf a casa davant el Tenerife per cantar victòria.

Actualitzat
El Reus ha sabut patir a Riazor i finalment n'ha sortit amb un 3-3 que, veient els enfrontaments de l'última jornada, el deixen en una bona situació per proclamar-se campió de l'OK Lliga. I és que els del Baix Camp necessiten derrotar el Tenerife a casa i esperar que el Liceo empati o perdi al Palau Blaugrana davant el Barça Sorli Discau per assolir el títol.

Aquest dissabte, els catalans han patit de valent per marxar amb un punt del feu gallec, ja que Bargalló ha avançat els locals a les acaballes de la primera meitat. A la segona, Raúl Marín i Caldú han acostat el Reus al títol però de nou Bargalló, a cinc minuts pel final ha fet el 2-2. Però no hi havia res decidit, ja que immediatament després Gual feia el 2-3 i deixava el títol a les mans dels roig-i-negres. Incomprensiblement, però, els reusencs han vist com Barreiros, a 46 segons pel final, signava el definitiu 3-3 encara que els de Carlos Gil bé podrien haver capgirat el marcador en els darrers instants si no arriba a ser per les bones aturades de Guillem Trabal.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut