El Leicester encadena la tercera victòria consecutiva i es confirma com l'equip revelació de la Champions

L'equip de Claudio Ranieri s'ha imposat al Copenhaguen amb un solitari gol de Mahrez i és l'únic que suma tres triomfs en tres jornades en el seu debut a la màxima competició europea

David CarballoActualitzat

El Leicester s'està confirmant com l'equip revelació de la Lliga de Campions. Després de proclamar-se campió de la Premier League contra pronòstic, el conjunt de Claudio Ranieri ha sumat contra el Copenhaguen la tercera victòria consecutiva en tres jornades disputades i sense encaixar cap gol. Riyad Mahrez, en el minut 40, ha donat un triomf per la mínima al conjunt anglès, que aquesta temporada està molt despenjat de la lluita pel títol de lliga, on ocupa la tretzena posició.

El Leicester és líder en solitari del grup G amb nou punts, seguit pel Copenhaguen i el Porto, empatats a quatre punts. Els portuguesos han sumat una valuosa victòria al camp del Bruges amb remuntada inclosa. Vossen ha avançat els belgues en el minut 12, però, en la represa, Layún i André Silva, en temps de descompte, han capgirat el resultat advers.

Juve i Sevilla, triomfs per la mínima

El Sevilla ha sumat una treballada victòria al camp del Dinamo de Zagreb amb un solitari gol de Nasri en el minut 37. El conjunt de Sampaoli ha desaprofitat ocasions per sentenciar i en la represa ha acabat patint per sumar els tres punts.

En aquest grup G, la Juventus també ha sumat un triomf per idèntic resultat al camp de l'Olympique de Lió, que s'ha topat amb un inspirat Buffon. El veterà porter italià ha aturat un penal a Lacazzette a la primera part i amb els italians jugant amb deu per l'expulsió de Lemina, Juan Cuadrado ha culminat una gran acció individual per fer el definitiu 0 a 1. La Juve és líder del grup, amb 7 punts, els mateixos que el Sevilla, però amb millor diferència de gols.

Mònaco, líder del grup més igualat

El grup E és fins ara el més igualat de la competició. El Mònaco ha esgarrapat un empat "in extremis" al camp del CSKA de Moscou que el manté com a líder amb només cinc punts. L'ivorià Traoré ha avançat els russos en el marcador i Bernardo Silva ha establert la igualada definitiva.

Per últim, el Bayer Leverkusen i el Tottenham han empatat sense gols en un duel mogut i amb ocasions al Bay Arena. La més clara ha estat una del mexicà Chicharito Hernández, que ha reclamat un gol fantasma a l'àrbitre. Les noves tecnologies han demostrat que la pilota no havia traspassat completament la línia de meta. La igualada deixa els de Pochettino segons, amb quatre punts, mentre que els alemanys són tercers, amb tres.