Claudio Ranieri deixa de ser l'entrenador del Leicester (Reuters)
Futbol internacional

El Leicester destitueix Claudio Ranieri l'endemà de la derrota al Sánchez Pizjuán

El conjunt anglès ha decidit prescindir dels serveis d'un entrenador que fa només nou mesos els va portar a ser campions de la Premier League

Actualitzat

El Leicester City ha fet oficial aquest dijous la destitució del tècnic italià Claudio Ranieri. L'endemà de perdre per 2 a 1 en l'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán, el conjunt anglès ha decidit prescindir dels serveis d'un entrenador que fa només nou mesos els va portar a ser campions de la Premier League per primera vegada a la seva història.

En el seu comunicat oficial, el vicepresident Aiyawatt Srivaddhanaprabha ha assegurat que "aquesta és la decisió més difícil que hem hagut de fer en gairebé set anys des que Kings Stadium va comprar el Leicester. Estem obligats a posar els interessos a llarg termini del club per sobre de tot sentiment personal, no importa el fort que sigui".

"Claudio ha aportat qualitats excel·lents per a l'equip. La seva habilitat en la gestió, la seva capacitat de motivació i l'enfocament de joc han estat el reflex de la rica experiència que sempre vam saber que ens portaria. La seva calidesa, encant i carisma han ajudat a transformar les percepcions del club i a desenvolupar el seu perfil a escala global. Sempre li estarem agraïts pel que ens ha ajudat a aconseguir", ha afegit.

Claudio Ranieri, que fa dos mesos va guanyar el premi "The Best" de la FIFA al millor entrenador del món del 2016, deixa el Leicester com a dissetè classificat amb 21 punts, només un per sobre de la zona de descens.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut