Vardy celebra el seu "hat-trick" i la victòria davant del City de Guardiola (EFE)
Premier League

El Leicester, amb un "hat-trick" de Vardy, fa una repassada al City de Guardiola (4-2)

Vardy fa un "hat-trick" al City i marca amb el Leicester tres mesos després. El quart del Leicester l'ha fet King, pels dos del City en els últims minuts de partit, de Kolarov i Nolito.

El Leicester de Claudio Ranieri ha donat una lliçó al Manchester City de Pep Guardiola, golejant-lo al King Power Stadium (4-2). Els de Guardiola, que han tingut el 80% de la possessió, no han pogut fer res per evitar caure amb un resultat tant clar. Un triplet de Jamie Vardy, que no veia porteria després de tres mesos i 16 partits, i una diana d'Andy King, sota el lideratge de Riyad Mahrez, han enfonsat el City, que ha pogut retallar distàncies en els últims minuts de partit, gràcies a Kolarov i Nolito.

Guardiola, amb les baixes d'Agüero, Fernandinho i Nicolás Otamendi, ha presentat un once inusual, amb un 3-2-4-1. L'invent no li ha sortit bé i el Leicester ho ha aprofitat per fer una passa endavant per sortir del descens.

Vardy ha obert la llauna al segon minut de partit amb una rematada amb la dreta que ha anat a parar al pal esquerre de la porteria de Bravo. Slimani ha fet l'assistència del primer gol amb un passi en profunditat (1-0). Dos minuts després King ha fet el segon pels locals (2-0, minut 4). També assistit per Slimani, King fa un potent xut des de fora de l'àrea a l'esquadra esquerra.

Vardy ha fet el tercer, davant la sorpresa del City, al minut 19 (3-0) assistit per Riyad Mahrez, el jugador anglès ha fet una forta rematada des de la dreta al centre de la porteria.

Ja a la segona part, Vardy ha continuat fent de les seves marcant el quart i últim del seu equip i el seu triplet amb una rematada baixa amb la dreta que torna a entrar pel pal esquerre de la porteria de Bravo (4-0, minut 77).

Els de Guardiola, totalment desarmats, han estat capaços de retallar distàncies en els últims minuts de partit i maquillar una mica el resultat. Aleksandar Kolarov ha marcat amb un llançament de falta (4-1, 89') i Nolito ha fet el 4-2 amb una rematada amb l'esquerra des del centre de l'àrea, assistit per Kolarov.

Amb aquesta preuada victòria, el Leicester suma tres punts d'or que l'allunyen temporalment del descens i se situa en catorzena posició amb 16 punts. El Manchester City, per la seva part, s'apunta la segona derrota consecutiva a la Premier i l'equip queda situat en la quarta posició, amb 30 punts.