Okazaki i Mahrez celebren el primer gol del Leicester contra el Bruges (Reuters)

El Leicester allarga el somni europeu i accedeix als vuitens com a primer de grup

El conjunt de Claudio Ranieri ha certificat la classificació matemàtica amb una victòria contra el Bruges en la seva primera participació en la màxima competició europea

David CarballoActualitzat

El Leicester segueix allargant el somni europeu en la seva primera participació en la Lliga de Campions. Després de conquerir de manera sorprenent la Premier la temporada passada, el campió anglès ha accedit als vuitens de final de la Champions i com a primer del seu grup. El conjunt de Claudio Ranieri ha certificat la classificació matemàtica amb una victòria contra el Bruges per 2 a 1. Okazaki i Mahrez, de penal, han encarrilat el triomf dels anglesos, i Izquierdo ha retallat distàncies per als belgues, que encara no han puntuat després de cinc jornades.

En l'altre partit del grup G, el Porto ha esgarrapat un empat sense gols al camp del Copenhaguen i, ara mateix, és segon, amb vuit punts, dos més que els danesos.

El Tottenham de Pochettino, eliminat

Per la seva banda, el Tottenham de Mauricio Pochettino s'ha quedat sense opcions de classificar-se per als vuitens de final en perdre al camp del Mònaco per 2 a 1. Falcao ha pogut avançar els locals en la primera part, però Lloris li ha aturat un penal. En la represa, Sidebé ha fet l'1 a 0, però Harry Kane, de penal, ha fet l'empat. La resposta del Mònaco ha estat immediata i, un minut després, Lemar ha donat el triomf als del Principat, que s'asseguren el liderat del grup E, davant del Bayer Leverkusen.

Els alemanys s'han classificat per als vuitens com a segons de grup, tot i empatar a un al camp del CSKA de Moscou. Kevin Volland ha avançat els alemanys, però Natcho, de penal, ha establert la igualada definitiva. Els russos, amb només tres punts en cinc jornades, han quedat eliminats.