Lliga de Campions

El Legia de Varsòvia deixarà d'organitzar desplaçaments per als seus aficionats després dels aldarulls de Madrid

Les imatges dels enfrontaments dels radicals del club polonès amb la policia espanyola a Madrid han obligat el Legia a prendre aquesta decisió, per evitar més sancions de la UEFA

Actualitzat

Després dels incidents protagonitzats pels aficionats més radicals del Legia de Varsòvia dimarts als voltants de l'estadi Santiago Bernabéu, el club ha anunciat que no organitzarà més viatges a l'estranger per als seus seguidors. Segons ha explicat al seu compte de Twitter el portaveu del club, Seweryn Dmowski, aquesta ha estat una decisió "unilateral, sense ingerència de la UEFA".

Els incidents a Madrid es van saldar amb 13 polonesos detinguts, 3 la matinada de dilluns a dimarts arran d'un intent de robatori i una agressió a dues cambreres a un bar, i la resta en els enfrontaments amb la policia previs al partit, un d'ells el conegut líder d'una facció ultra. Dotze persones van resultar ferides en aquests aldarulls, tres d'elles policies, però cap de gravetat.

El club ja havia estat sancionat per la UEFA a jugar un partit com a local a porta tancada, que serà el pròxim 2 de novembre amb els madridistes com a rivals, i amb 80.000 euros de multa, com a càstig pels incidents que un nombre considerable dels seus aficionats van protagonitzar durant la visita al seu estadi el 14 de setembre del Borussia de Dortmund.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut