Gabriel celebra el gol de la victòria del Leganés al camp de l'Oviedo (@LaLiga)
Futbol

El Leganés guanya al camp de l'Oviedo i desbanca el Nàstic de l'ascens directe

El conjunt madrileny s'ha imposat amb un gol de Gabriel i supera els granes per un punt a la classificació a falta de dues jornades per al final del campionat, mentre que l'Alabès s'ha imposat al Bilbao Athletic i té un peu i mig a Primera

Joan BuixedaActualitzat

El Leganés ha fet un pas de gegant per jugar la pròxima temporada a primera divisió. Els homes d'Asier Garitano han derrotat l'Oviedo, que aspira a jugar els "play-offs" d'ascens, gràcies a un gol del brasiler Gabriel als 15 minuts de la segona part. Poc després, l'àrbitre Dámaso Arcediano ha xiulat un penal inexistent a favor dels asturians. Serantes ha parat el xut de Susaeta. El partit ha estat dinàmic i vibrant. Amb aquesta victòria, el Leganés supera per un punt el Nàstic i té molt ben encarat l'ascens directe a falta de dues jorandes.

L'Alabès, amb un peu i mig a Primera

El que ja es veu en la màxima categoria del futbol espanyol és l'Alabès, que ha guanyat al camp del Bilbao Athletic. El partit s'ha jugat a Barakaldo. Kiko Femenía ha obert el marcador per als de Vitòria. Al límit del descans, Sergio Mora marcava el zero a dos que semblava sentenciar el partit. Però en la represa, el filial de l'Athletic Club ha plantat cara al líder de la segona divisió. Fernando Pacheco ha hagut d'aturar-li un penal a Unai López. Però després ha vist com Óscar Gil ha aconseguit l'un a dos. Un altre penal ha servit perquè els locals igualessin el marcador. L'ha transformat Santamaría. El gol de la victòria de l'Alabès l'ha marcat Manu García.

El Saragossa supera el Girona

A Osca, els locals lluitaven per la permanència i el Saragossa pel "play-off" d'ascens. Els visitants s'han avançat gràcies a Dongou. Samu Saiz ha igualat el partit en la segona part amb un gran xut. L'empat del Saragossa no beneficia gens el Girona. Els aragonesos els passen davant per un punt i enreden molt la classificació. Entre el quart i el novè només hi ha dos punts de distància. 

Anar al contingut