Futbol

El lateral dret del Barça B Nili s'ha fet una lesió al genoll esquerre en el partit contra el Badalona

Nili, un dels jugadors del B que s'ha entrenat més d'una vegada amb el primer equip que dirigeix Luis Enrique, serà baixa unes 3 setmanes

Actualitzat

Els problemes de lesions a la defensa del FC Barcelona no es limiten al primer equip, sinó que s'han estès al segon, el Barça B. En el partit que el filial ha perdut aquest dissabte a casa contra el Badalona (1-3) corresponent a la Lliga de Segona B, s'ha lesionat Francisco José Perdomo "Nili".

En el minut 33 del partit, aquest jugador, que ha anat convocat en tres ocasions amb el primer equip -Granada, Manchester City i Sevilla- ha posat la cama malament en una caiguda i s'ha fet una lesió al genoll.  El lateral dret s'ha aixecat per intentar evitar el primer gol visitant, però després no ha pogut continuar.

El primer diagnòstic de la seva lesió és un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre. Amb una lesió similar, el central del primer equip Samuel Umtiti va estar fora de joc durant 3 setmanes. Aquesta baixa s'afegeix a la del central Rodri Tarín, que necessitarà entre 6 i 8 mesos per superar el trencament dels lligaments creuats del genoll dret.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut