Futbol

El Las Palmas tanca la primera volta de la Lliga sense guanyar a casa i el Deportivo sense guanyar fora

Tots dos equips han empatat a 1 en el partit que obria la dinovena jornada de Lliga, l'última de la primera volta

Actualitzat

El Las Palmas defensava a l'última jornada de la primera volta de la Lliga la seva imbatibilitat a casa, mentre que el Deportivo intentava tancar aquesta primera part de la competició aconseguint el primer triomf a domicili. L'empat a 1 final els ha deixat als dos en la mateixa situació que eren, els canaris amb 5 victòries i 5 empats com a locals, i els visitants amb 5 empats i 5 derrotes com a visitants.

La setmana per als canaris ha estat moguda venint d'encaixar 5 gols al Camp Nou, amb el positiu per alcohol de Sergio Araujo i les crítiques a la sala de premsa de l'entrenador Quique Setién a Jonathan Viera. Tots dos jugadors han quedat fora de la convocatòria.

Pel que fa al matx, el Las Palmas s'ha avançat en el minut 13, després que el xut de Mateo Ezequiel García ha estat desviat involuntariament per un rival. L'empat a 1 l'ha fet Florin Andone en el minut 69, en el que ha estat el seu setè gol en les darreres nou jornades. Els canaris han disputat els últims 14 minuts amb un jugador més després que Aythami ha vist la segona targeta groga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut