Pako Ayestarán, donant ordres als seus jugadors en l'últim partit com a responsable del Las Palmas (EFE)
Futbol

El Las Palmas destitueix Pako Ayestarán tot i la classificació a la Copa

Amb el tècnic basc, l'equip grancanari només ha sumat 1 punt de 21 a la Lliga. La derrota davant el Deportivo a la Copa (2-3) ha estat la gota que ha fet vessar el got

Actualitzat

Pako Ayestarán ha estat destituït aquesta matinada com a entrenador del Las Palmas, tot i la classificació de l'equip per als vuitens de final de la Copa del Rei. La derrota de l'equip canari en el partit de tornada davant el Deportivo (2-3), tot i que no ha fet perillar el pas de l'equip a la següent fase -gràcies a l'1-4 de l'anada-, sí que ha estat el detonant per a la destitució del tècnic basc.

Ayestarán va agafar l'equip el passat mes d'octubre cobrint la renúncia del català Manolo Márquez. Des d'aleshores, l'equip ha sumat només 1 dels 21 punts possibles a la Lliga i ha guanyat un únic partit, precisament el d'anada dels setzens de final de Copa.

El Las Palmas encara no ha comunicat qui el substituirà. L'equip groc rep aquesta pròxima jornada el Betis de Quique Setién, que va deixar la banqueta de l'equip la temporada passada per desavinences amb la directiva.  

Anar al contingut