Olimpisme

El Laboratori Antidopatge de Rio, suspès per no complir els requisits mínims

Quan queda poc pel començament dels Jocs Olímpics a Rio, el laboratori que havia de fer les proves antidopatge de la competició ha estat suspès per no arribar als estàndards internacionals
El laboratori de Rio el dia de la seva inauguració

El laboratori de Rio el dia de la seva inauguració

L'Agència Mundial Antidopatge ha suspès aquest divendres el laboratori de control de Rio de Janeiro per incomplir els estàndards internacionals per aquesta mena d'instal·lacions. De fet, però, el laboratori ja tenia prohibit per controls d'orina i sang des del dimecres passat, dia 22 de juny.

El Laboratori Brasiler de Control de Dopatge del Brasil va ser inaugurat el 9 de maig d'aquest mateix any, i segons les previsions ha de ser un dels principals llegats dels Jocs Olímpics de Rio. Al llarg d'aquest esdeveniment i els posteriors Paralímpics tenia previst funcionar 24 hores al dia, els 7 dies de la setmana.

El centre té un termini de 21 dies, des del moment que ha rebut la notificació, per recórrer davant del Tribunal d'Arbitratge Esportiu aquesta decisió de l'AMA. Els Jocs de Rio comencen el proper 5 d'agost.

 

NOTÍCIES RELACIONADES