Boroussis, amb 17 punts i 11 rebots, ha estat el botxí dels canaris (EFE)

El Laboral Kutxa serà el rival del Barça Lassa a les semifinals de la Lliga Endesa

El conjunt vitorià s'ha classificat després d'imposar-se a l'Herbalife Gran Canària per 78 a 71 en el tercer i definitiu partit de la sèrie disputat al Buesa Arena

David CarballoActualitzat

El Laboral Kutxa de Vitòria serà el rival del Barça Lassa a les semifinals del "play-off" pel títol de la Lliga Endesa de bàsquet. El conjunt basc s'ha classificat després d'imposar-se a l'Herbalife Gran Canària per 78 a 71 en el tercer i definitiu partit de la sèrie de quarts de final disputat al Buesa Arena.

El duel definitiu ha estat molt igualat i amb moltes alternatives en el marcador. Els locals han començat portant la iniciativa, però els canaris han reaccionat i al descans dominaven per un ajustat 40 a 41 de la mà d'Eulis Báez.

A la represa, els homes de Velimir Perasovic han reaccionat amb un parcial de 10 a 0 en l'inici del tercer quart que ha capgirat el resultat advers. L'MVP de la lliga regular, Giannis Boroussis, amb 17 punts i 11 rebots, s'ha encarregat d'ensorrar les opcions de classificació de l'equip d'Aíto García Reneses.

El factor pista serà favorable al Barça Lassa en aquesta sèrie semifinal que començarà divendres al Palau Blaugrana, i que ja serà al millor de cinc partits. El primer duel Barça-Baskònia serà a les 9 del vespre, amb transmissió de Catalunya Ràdio.

El Reial Madrid completa les semifinals

El Reial Madrid ha complert els pronòstics i també s'ha classificat per a les semifinals en desfer-se de l'UCAM Múrcia en el tercer partit per un contundent 93 a 72. Un parcial inicial de 14 a 0 ha marcat el desenllaç d'un duel molt desigual i on els murcians han trigat més de sis minuts per anotar la primera cistella en joc. El pròxim rival dels blancs serà el València Basket, botxí per la via ràpida de l'Unicaja de Màlaga.