Bàsquet

El Laboral Kutxa destitueix el tècnic italià Marco Crespi després de l'estrepitosa derrota contra l'Estrella Roja (66-86)

El Laboral Kutxa ha destituït el seu tècnic, l'italià Marco Crespi, després de l'estrepitosa derrota encaixada davant l'Estrella Roja en el partit d'Eurolliga jugat aquest dijous al Buesa Arena, per 66-86. Els altres dos equips de la Lliga Endesa també han perdut els seus partits, l'Unicaja s'ha vist superat pel Maccabi Tel Aviv per 66-70 i el València Basket ha caigut a la pista del Neptunas Klaipeda per 94-87.

Actualitzat

El Laboral Kutxa ha destituït el seu tècnic, l'italià Marco Crespi, després de la derrota encaixada davant l'Estrella Roja en el partit d'Eurolliga jugat aquest dijous al Buesa Arena, per 66-86.
   
El seu substitut a la banqueta basca serà Ibon Navarro, fins ara segon tècnic del preparador italià, que deixa el Baskònia després d'un pobre balanç de només 4 victòries en 11 partits.

Derrotes d'Unicaja i València

Els altres dos equips de la Lliga Endesa també han perdut els seus partits corresponents de la cinquena jornada. L'Unicaja s'ha vist superat pel Maccabi Tel Aviv, l'actual campió d'Europa, per 66-70 en un partit molt igualat i que no s'ha decidit fins als últims instants. Per la seva banda, el València Basket ha caigut a la pista del Neptunas Klaipeda lituà per 94-87 i ha encaixat la quarta derrota en cinc partits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut