Agüero celebra un dels seus 5 gols de la tarda (EFE)
Futbol internacional

El Kun Agüero és clau amb els seus 5 gols en la remuntada del Manchester City davant el Newcastle

El davanter argentí s'uneix a l'exclusiu club de jugadors capaços de fer 5 gols en un partit

El Kun Agüero s'ha afegit a la moda del repòquer de gols. Si el 23 de setembre va ser el davanter del Bayern de Munic Robert Lewandowski qui li va fer 5 gols al Wolfsburg a la Bundesliga, aquest dissabte l'argentí del Manchester City n'hi ha fet 5 al Newcastle en un partit de la Premier.

El Newcastle ha estat el primer a marcar. Aleksandar Mitrovic ha fet el 0 a 1 en el minut 18. Sergio Agüero ha capgirat el marcador entre els minuts 43 i 62 amb els seus cinc gols. Entre mig, Kevin de Bruyne ha anotat el 4 a 1. Després d'aquest marcador de 6 a 1, el Manchester City es posa líder de la classificació a l'espera del que faci diumenge el seu rival urbà, l'United, amb 2 punts menys que el conjunt que entrena Manuel Pellegrini.