Bàsquet

El Kombank Arena de Belgrad serà la seu de la Final Four de l'Eurolliga el 2018

La pista de l'Estrella Roja, amb capacitat per a més de 20.000 espectadors, acollirà la final a quatre de l'Eurolliga de l'any que ve
Marc Béjar

El Kommbank Arena, seu de l'Eurolliga 2018 (@kkcrvenazvezda)

Ja es coneix l'escenari de la Final Four de l'any 2018. Belgrad agafarà el relleu d'Istanbul com a seu de la fase final de la màxima competició europea, en una opció que feia temps que sonava amb força com la clara favorita. L'Eurolliga, presidida per Jordi Bertomeu, ha decidit així portar el bàsquet a una de les ciutats amb més tradició de bàsquet del continent.

Un dels grans atractius per escollir el Kombank Arena és la capacitat del pavelló, que permet l'assistència de més de 20.000 espectadors, en un dels ambients més impresionants d'Europa. Un escenari que justament el Barça Lassa visita aquest dimecres (19.00, Esport3) i que serà la primera oportunitat pels seguidors blaugranes de veure com es viu el bàsquet a la pista sèrbia. Els barcelonistes no han jugat mai contra l'Estrella Roja en competicions europees.

Gairebé sense temps per assimilar la notícia de la nova seu, les especulacions ja comencen a parlar que de cara al 2019, Moscou podria ser la següent ciutat assignada per rebre la Final Four. En els propers dies, s'espera que sigui la pròpia Eurolliga qui confirmi o desmenteixi una designació que ja es dóna per segura.