Handbol

El Kiel surt de Ciudad Real amb dos gols d'avantatge a la final de la Champions (27-29)

El Kiel no ha volgut deixar els deures per a la tornada i ha guanyat a la pista del Ciudad Real a l'anada de la final de la Lliga de Campions per 27-29. L'equip manxec ho ha donat tot alentat per un Quijote Arena absolutament ple, i han tingut les seves opcions a l'equador de la segona part, quan el marcador reflectia un esperançador 24-22. Però la recta final del Kiel ha estat magnífica, i Omeyer i Ahlm han apuntalat el triomf. D'aquesta manera, el Ciudad Real està obligat a vèncer a Alemanya per un mínim de tres gols (o de dos, sempre que faci més de 29 gols).

Actualitzat

Ple de gom a gom al Quijote Arena per viure l'anada de la final de la Lliga de Campions d'handbol entre el Ciudad Real i el Kiel. I el partit ha respòs a les expectatives. La primera part ha estat molt intensa, amb contínues alternances al marcador i polèmica arbitral. Els locals han salvat una situació crítica quan s'han quedat amb quatre jugadors sobre la pista i només perdien d'un gol al descans (13-14).

Els locals han somiat amb viatjar a Alemanya amb un avantatge de dos gols, que ha estat la màxima renda que han aconseguit durant la segona part (24-22 al minut 42), però el Kiel ha demostrat perquè se'l considera el favorit d'aquesta final i ha remuntat amb una recta final espectacular, amparats en les paredes d'Omeyer i els gols d'Ahlm. El resultat final (27-29) serà difícil d'aixecar pels manxecs.

Anar al contingut