Handbol

El KH-7 Granollers guanya l'Amposta i es proclama campió de la Supercopa Catalana (29-25)

El conjunt vallesà ha aixecat el títol per tercer any consecutiu després d'imposar la seva categoria contra un rival que milita a la divisió de plata

Actualitzat

El KH-7 BM Granollers ha aixecat, per tercer any consecutiu, la copa de campiones de la Supercopa Catalana femenina d'handbol en imposar-se a l'Amposta per 29-25 en la final disputada al pavelló Joan Carles Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

El partit ha estat molt igualat i intens a l'inici, però l'Amposta no ha aguantat el ritme i ha encadenat nervis i errades que han provocat nombroses pèrdues de pilota. Al descans, s'ha arribat amb un avantatge de sis gols a favor de les vallesanes (16-10).

Al final del primer temps i en inici del segon s'ha notat la diferència de categoria entre els dos equips. El Granollers, que juga a la Divisió d'honor, ha dominat clarament l'Amposta, que juga a divisió de plata. L'Amposta ha maquillat el resultat al final, perquè les vallesanes han arribat a guanyar de 10 gols. Aquesta victòria ha de servir per recuperar la moral d'un Granollers, que no ha aconseguit, de moment, guanyar cap partit de lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut