El juvenil del Barça supera l'Arsenal (4-2) i serà a les semifinals de la Youth League

El juvenil del Barça serà a les semifinals de la Youth League, la Final a Quatre, del que es coneix com la Champions juvenil. Els de Jordi Vinyals s'han classificat després de guanyar l'Arsenal 4-2, a partit únic, al Miniestadi. Adama Traoré, amb un doblet, Munir i Kaptoum han estat els golejadors blaugrana.

L'Arsenal ha aprofitat una ocasió d'or per avançar-se, ja que Olsson ha fallat un penal enviant la pilota al pal. A partir d'aquí, Munir ha aprofitat un error defensiu d'O'Connor per fer l'1-0. Abans del descans Gnabry -que ha debutat a la Champions League i a la Premier- ha fet l'empat a un.

La segona part ha començat amb el primer gol d'Adama Traoré. Al minut 63, l'Arsenal s'ha quedat amb deu per l'expulsió del porter Iliev, que ha fet un penal a Munir. La pena màxima l'ha llançada Godswill, fent pujar el 2-1.

L'emoció l'ha posat Akpom situant l'empat 2-2 a sis minuts del final. Però el Barça, amb un home més, ha posat la directa i Kaptoum i Adama han situat el 4-2 definitiu.

La Final a quatre de la Youth League es disputarà de l'11 al 14 d'abril a Nyon. El rival del Barça serà el Schalke. L'altra semifinal la jugaran el Reial Madrid i el Benfica.