Els juvenils del Barça celebren un dels seus gols (@FCBmasia)

El juvenil A del FC Barcelona goleja l'Olympiacos a la tercera jornada de la Youth League

Els de Gabri han estat molt superiors ja en la primera meitat. En la segona, en què han jugat amb un home més, la seva superioritat encara ha estat més clara.

El juvenil A del FC Barcelona, que entrena l'exfutbolista Gabri Garcia, ha golejat l'Olympiacos per 5 a 0 en la tercera jornada de la Youth League de la UEFA i es manté amb un ple de victòries al capdavant del Grup D. L'equip grec només ha protagonitzat una arribada amb perill a la porteria catalana. Ha estat en els minuts inicials. Els blaugrana, que han dominat la possessió, han començat a generar ocasions i a la tercera consecutiva ha arribat el primer gol de la tarda, obra de Carles Pérez en el minut 28.

En el minut 45, els visitants s'han quedat amb 10 jugadors per l'expulsió del central Lamprou, que ha vist dues targetes grogues en poc temps. El xut de falta posterior de Monchu, desviat per la tanca defensiva, ha servit per posar el 2 a 0 en el marcador. La segona meitat ha estat controlada totalment pel Barça, tot i que davant d'un oponent tancat al voltant de la seva àrea ha trigat a treure profit del seu domini.

Kike Delgado, després d'una gran jugada individual dins l'àrea, ha fet el 3-0 en el minut 70. Deu minuts més tard, Carles Pérez ha superat la defensa i al porter rival en el mà a mà en el 4-0, en el seu segon gol del matx. En el minut 88, amb un xut des de la frontal després d'esmunyir-se entre quatre defensors, Ricard Puig ha aconseguit el 5 a 0 final.