El juvenil A del Barça ha golejat en un terreny de joc pràcticament glaçat (@FCBMasia)

El juvenil A del Barça continua intractable i suma a Glasgow un ple de cinc victòries al grup de la Youth League

El conjunt blaugrana ja estava classificat per als vuitens de final però ha sumat la cinquena victòria del grup amb una golejada (1-4) al camp del Celtic de Glasgow

Ramon AngladaActualitzat

El juvenil A del Barça, entrenat per l'exjugador Gabri Garcia, ha firmat aquest dimecres a la tarda un ple de victòries al seu grup de la UEFA Youth League. En l'anterior jornada, l'equip blaugrana ja va certificar la seva classificació per als vuitens de final, però no s'han relaxat en la seva visita al Celtic de Glasgow i han guanyat per un contundent 1-4.

Abans del minut 10 l'equip barcelonista ja guanyava amb un gol de Jordi Mboula. El davanter ha estat el protagonista absolut de la primera part, ha marcat el segon gol i ha fet l'assistència a Jeremy Guillemenot perquè fes el tercer abans del descans. A la segona part, els blaugranes han sentenciat del tot el partit amb el quart gol, obra de Dani García, al minut 54. Finalment, fruit de la relaxació ha arribat el gol de l'honor dels escocesos, amb la firma d'Aitchison, al minut 83. El 6 de desembre, el juvenil A tancarà la fase de grups contra el Borussia Mönchengladbach a Barcelona.

L'anècdota del partit ha estat el problema a la porteria. Juanma Santaella, del juvenil B, ha anat convocat per una gastroenteritis del porter del juvenil A Iñaki Peña. Però el mateix Santaella s'ha lesionat a l'entrenament previ al partit de Glasgow. El porter juvenil Sergi Puig ha hagut de viatjar d'urgència a Escòcia per suplir la baixa i poder ser el porter suplent. La titularitat l'ha tingut Josep Martínez.