Barça

El Juvenil A del Barça afronta la final a quatre de la Youth League amb "il·lusió i motivació"

Jordi Mboula i Marc Cucurella "Cucu", dues de les sensacions del planter blaugrana, han remarcat les ganes que té l'equip i han destacat la importància de no confiar-se davant un rival amb un nom de menys pes, però que ha realitzat una gran competició

Joan CaubetActualitzat

El juvenil A del FC Barcelona disputarà aquest pròxim cap de setmana a Nyon (Suïssa) la Final a Quatre de la Lliga Europea juvenil (Youth League). Jordi Mboula i Marc Cucurella "Cucu", dues de les sensacions del planter blaugrana, han assegurat que l'equip està "motivat" i "amb il·lusió". Mboula ha remarcat que la plantilla barcelonista està preparada per emportar-se la competició: "Som un gran grup, estem confiats i ara volem aconseguir el gran objectiu".

El davanter ha recordat que la Youth League és "el torneig més semblant a la Lliga de Campions", per la qual cosa no pot subestimar el seu rival de divendres en semifinals, el Red Bull Salzburg: "Si han arribat fins aquí, és per alguna cosa. És un equip al qual ens costarà molt guanyar, però si volem ser campions hem de vèncer a tots".

Per la seva banda, "Cucu" ha explicat que els austríacs formen un bloc "molt dur i físic" i que el partit es podria acabar resolent "per detalls". Sobre la possibilitat d'una final contra el Reial Madrid, el defensa assegura que seria "molt emocionant" disputar-se la competició europea en un clàssic, però no pensa en això. "Primer hem de guanyar divendres i l'objectiu principal segueix sent portar la copa a casa", ha destacat.

Els dos jugadors han gaudit de minuts amb el primer filial blaugrana a Segona Divisió B, fet que agraeixen als tècnics, però ara se centren a emportar-se la màxima competició continental en la seva categoria."He tingut la sort de pujar i estic molt content per haver tingut minuts, però el meu equip és el juvenil", ha afirmat Cucurella.

Gabri: "El Salzburg és el gran tapat"

L'entrenador del juvenil, Gabriel García de la Torre "Gabri", ha assegurat que el seu rival en la semifinal de divendres (13.00), és "el gran tapat de la competició". Gabri ha recordat que, encara que el Salzburg no va arribar per la fase de grups, ha eliminat equips "amb molta entitat", com el Manchester City, el PSG o l'Atlètic en els encreuaments a partit únic, cosa que el converteix en un equip amb "molt potencial".

L'entrenador blaugrana ha insistit que el seu equip arriba "en un bon moment" a la fase final de la temporada: "Hem tingut tres setmanes per planificar el partit després de guanyar la lliga i tenim tota la plantilla disponible per primera vegada en mesos". De la mateixa manera que Cucu, Gabri ha apuntat que el seu primer objectiu és "estar a la final", tot i que també ha reconegut que seria "bonic i emocionant" disputar la final contra el Reial Madrid perquè "és important per als jugadors veure que les coses a Catalunya i la resta d'Espanya s'estan fent bé".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut