Imatge d'arxiu on es veu una pancarta dels "Riazor Blues" demanant justícia per a Jimmy (EFE)
Futbol

El Jutjat de Menors condemna a sis anys d'internament al menor acusat de la mort de "Jimmy", el seguidor del Dépor

La jutgessa ha declarat culpable dels delictes d'homicidi i tinença i il·lícita d'armes el menor del "Frente Atlético" que va matar el seguidor del Deportivo que formava part del grup ultra "Riazor Blues"

Actualitzat

El Jutjat de Menors número 4 de Madrid ha condemnat per un delicte d'homicidi a sis anys d'internament i dos anys de llibertat vigilada el menor acusat de la mort del seguidor del grup dels "Riazor Blues" aficionats al Deportivo, Francisco Javier Romero, àlies "Jimmy".

La jutgessa ha declarat culpable Álvaro C. G., àlies "Kit-kat", líder de les juventuts ultres de l'Atlètic de Madrid, dels delictes d'homicidi i tinença il·lícita d'armes. El menor s'enfrontava a una petició de la Fiscalia de vuit anys d'internament i tres de llibertat vigilada, que finalment la magistrada ha reduït a sis anys d'internament i dues de llibertat vigilada.

Mentre que els altres dos menors, als quals el fiscal acusava de baralla tumultuària, en un cas, i d'aquest mateix delicte i de tinença il·lícita d'armes, en l'altre, han estat condemnats a fer treballs per la comunitat que sol·licitava la Fiscalia, un cop van reconèixer els fets en la vista oral que es va celebrar del passat 25 de gener.

Amb aquesta condemna, la jutge dóna per vàlid el testimoni del testimoni protegit que va apuntar a quatre persones com els autors de la mort de Jimmy: el menor imputat per homicidi, dos dels quatre ultres del Frente Atlético i un altre seguidor que va ser detingut per la policia i que està imputat pel jutge d'instrucció.

Anar al contingut