El jutge Pablo Ruz arribant a l'Audiència Nacional (Reuters)
El jutge Pablo Ruz arribant a l'Audiència Nacional (Reuters)
Barça

El jutge Pablo Ruz no accepta Néstor Amela com a representant del Barça per declarar en el "cas Neymar"

El jutge de l'Audiència Nacional no accepta Néstor Amela com a representant del Barça i ha demanat al club blaugrana que designi una altra persona per declarar com a testimoni. El president Josep Maria Bartomeu està citat a declarar aquest divendres al matí com a imputat per un presumpte frau fiscal en el fitxatge del brasilee

Actualitzat

El jutge de l'Audiència Nacional Pablo Ruz ha demanat al F. C. Barcelona que designi un altre representant per declarar aquest divendres en el "cas Neymar", una causa on estan imputats l'expresident blaugrana Sandro Rosell i l'actual, Josep Maria Bartomeu, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. Inicialment ho havia de fer Néstor Almela, però el jutge Ruz no l'accepta perquè ja va declarar com a testimoni.

Ara el Barça ha de decidir qui el representa davant del jutge en aquesta causa, on s'acusa el club blaugrana d'un presumpte delicte fiscal en el fitxatge de Neymar. Precisament, Bartomeu està citat aquest divendres a les 11 del matí per declarar davant del jutge Ruz com a imputat.

El jutge Pablo Ruz va rebre un informe d'Hisenda que calcula un presumpte frau de 2,8 milions d'euros per part del president i del club blaugrana el 2014, la qual cosa suposa la imputació d'un tercer delicte fiscal a l'entitat blaugrana. Bartomeu és el segon president del club imputat pel "cas Neymar". Anteriorment ho va ser Sandro Rosell, imputat per dos delictes fiscals entre el 2011 i el 2013. Rosell va abandonar el seu càrrec al gener del 2014.

Anar al contingut