Gerard Piqué conduïa sense punts (EFE)
Barça

El jutge demana a la DGT que aclareixi si va comunicar a Piqué que havia perdut els punts del carnet

El blaugrana va ser denunciat per la Guàrdia Urbana després de sorprendre'l conduint sense punts

Actualitzat

El jutge que investiga el jugador del FC Barcelona Gerard Piqué per un delicte contra la seguretat viària ha demanat a la Direcció General de Trànsit (DGT) que aclareixi si va comunicar personalment al futbolista que havia perdut els punts del carnet, com estableix la llei.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el titular del jutjat d'instrucció número 27 de Barcelona, que té obertes diligències contra Piqué per un delicte contra la seguretat pública, ha instat la DGT perquè precisi com va comunicar la pèrdua de punts al futbolista, abans d'acordar qualsevol altra decisió en el marc de la seva investigació.

Piqué va ser denunciat divendres passat, 31 d'agost, per la Guàrdia Urbana de Barcelona, que el va sorprendre conduint un turisme pel districte de l'Eixample de la capital catalana sense cap punt al carnet, perquè la DGT els hi va retirar per infraccions prèvies al volant. El jutge ha instat ara la DGT perquè informi si l'avís de la pèrdua de punts a Piqué es va fer mitjançant una comunicació personal, com estableix la llei, segons detalla el TSJC.

D'aquesta forma, el jutge està a l'espera de rebre la comunicació oficial de la DGT per acordar el que consideri oportú en el marc de les diligències obertes contra el central blaugrana per un delicte contra la seguretat viària, que podria ser penat amb multa, hores de servei a la comunitat o pena de presó de sis mesos.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut