Miguel Archanco acudeix a declarar al despatx del jutge Otamendi (EFE)
Miguel Archanco acudeix a declarar al despatx del jutge Otamendi (EFE)
Futbol

El jutge decreta presó amb fiança per a l'expresident de l'Osasuna Miguel Archanco

L'expresident de l'Osasuna Miguel Archanco haurà d'ingressar a la presó si no pot fer front a una fiança de mig milió d'euros. El jutge ha decretat presó sense fiança per a l'exdirectiu Txema Peralta

Actualitzat

El jutge Fermín Otamendi ha decretat aquest dissabte al migdia presó amb una fiança de mig milió d'euros per a l'expresident de l'Osasuna Miguel Archanco. L'exdirectiu Txema Peralta no ha tingut tanta sort, ja que en el seu cas el jutge ha dictat presó sense cap mena de fiança per evitar-la en el marc del cas de desviament de diners i de partits arreglats a Primera Divisió. Els dos encausats, que han passat la nit de divendres a dissabte a la comissaria de Pamplona, poden apel·lar aquesta decisió judicial.

La decisió del jutge ha coincidit amb la petició de mesures cautelars que havia demanat la Lliga de Futbol Professional, que compareix com a acusació particular. L'expresident del club navarrès Patxi Izco ha quedat en llibertat amb càrrecs. En la mateixa situació es troben el seu vicepresident, Juan Pascual, i l'actual director de la fundació del club, Diego Maquirriain. L'exgerent Ángel Vizcay, que va revelar en primera instància la suposada compra de partits, també està en llibertat amb càrrecs, però haurà de presentar-se als jutjats cada quinze dies.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut