Neymar
El cas Neymar 2 continuarà endavant als jutjats (Reuters)
Futbol

El jutge De la Mata desestima el recurs de Neymar i farà continuar les diligències

La família del futbolista havia presentat un recurs de reforma contra la interlocutòria que va reobrir el cas Neymar 2 un cop ja s'havia arxivat

Actualitzat

El jutge José de la Mata ha desestimat un recurs de reforma presentat per la família Neymar contra la interlocutòria en què s'ordenava la continuïtat de les diligències prèvies sobre l'anomenat "cas Neymar 2".

Després que el FC Barcelona va arribar a un pacte amb la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat, i va assumir dos delictes per frau fiscal i una multa de 5,5 milions, el cas es va reobrir quan l'empresa DIS va denunciar també la família Neymar i l'expresident Sandro Rosell per corrupció i estafa.

En aquest segon acte del cas Neymar, després de liquidar el primer, tant la família del jugador com el club van mostrar sorpresa i indignació pel fet que el cas es reobrís. D'aquí el recurs que ara s'ha desestimat.

A finals del setembre passat, l'Audiència Nacional va ordenar el jutge José de la Mata reobrir el cas per processar el davanter brasiler, el seu pare, Rosell i el Santos pel suposat engany en el preu del traspàs al fons brasiler DIS, que tenia el 40% dels drets federatius del davanter.

La secció quarta de la sala penal havia revocat en un acte la decisió del jutge d'arxivar aquest cas en contra del criteri de la Fiscalia i li va ordenar reobrir-lo perquè dictés la sentència de transformació de les diligències prèvies en procediment abreujat (equivalent al processament en el sumari).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut