Sergio García ha estat exculpat del cas Osasuna
Futbol

El jutge arxiva la causa contra Sergio García i altres futbolistes que estaven acusats d'arreglar partits

Dels 29 investigats, finalment són 18 persones les que s'enfronten amb els càrrecs d'apropiació indeguda, falsedat documental i corrupció esportiva

Actualitzat

El jutge que porta el cas Osasuna ha decidit arxivar la causa contra Sergio García i diversos jugadors que estaven acusats d'arreglar partits. A banda de l'experico, Patxi Puñal, Damià Abella, Jorge Molina i l'actual entrenador de l'equip navarrès, Petar Vasiljevic, es van haver d'asseure al banc dels acusats.

En canvi, el magistrat veu indicis de delicte entre diversos exdirectius durant el mandat de Miguel Archanco i tres exjugadors del Betis: Antonio Amaya, Jordi Figueras i Xavi Torres, que podrien estar implicats en la compra de partits. Un dels arguments més sòlids és que els dirigents del club durant els anys en què es va cometre el presumpte frau no han pogut explicar on han anat a parar 2,2 milions d'euros que van desaparèixer de les arques de l'Osasuna.

L'Espanyol celebra la resolució judicial

L'Espanyol ha fet un comunicat on celebra la resolució del jutjat d'instrucció número 2 de Pamplona que conclou que no hi ha cap indici que jugadors del club blanc-i-blau duguessin a terme pràctiques il·legals prèvies al partit Espanyol-Osasuna del passat 11 de maig del 2014.

Segons el club blanc-i-blau l'arxivament de la investigació a l'aleshores capità Sergio García demostra que els professionals de l'entitat van actuar amb total integritat i ètica a l'hora de competir. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut