Antonio Longás serà operat del genoll esquerre el 7 d'octubre. (Foto: C. E. Sabadell)
Antonio Longás serà operat del genoll esquerre el 7 d'octubre. (Foto: C. E. Sabadell)
Futbol

El jugador del Sabadell Antonio Longás serà operat per resoldre les molèsties que té al genoll esquerre

El migcampista aragonès del CE Sabadell Antonio Longás se sotmetrà a una artroscòpia del genoll esquerre dimarts, 7 d'octubre, segons han informat els serveis mèdics del club vallesà. D'aquesta manera, el futbolista arlequinat serà operat amb l'objectiu de superar els problemes físics que està arrossegant en els darrers mesos de competició. Els serveis mèdics no han especificat el temps de baixa.

Actualitzat

El migcampista aragonès del CE Sabadell Antonio Longás se sotmetrà a una artroscòpia del genoll esquerre dimarts, 7 d'octubre, segons han informar els serveis mèdics del club vallesà. El futbolista arlequinat serà operat amb l'objectiu de superar els problemes físics que està arrossegant en els darrers mesos de competició. De moment, no s'ha especificat el temps de baixa.

Longás ha estat jugant amb dolor i molèsties al genoll esquerre els últims mesos i el tractament conservador al qual s'ha sotmès no ha donat els resultats esperats. Per aquesta raó, els serveis mèdics del Sabadell han decidit posar fi als seus problemes passant pel quiròfan.

Amb la baixa de Longás, que ja no estarà disponible per al pròxim partit de Lliga, contra l'Albacete, Miquel Olmo perd per lesió un dels seus referents al mig del camp arlequinat.

Anar al contingut