Julian Draxler (Reuters)
Julian Draxler (Reuters)
Lliga de Campions

El jugador del PSG Julian Draxler deslliura els àrbitres de culpa en la remuntada del FC Barcelona a la Lliga de Campions

Draxler ha reconegut que el PSG va fer un mal partit, amb un plantejament molt defensiu, i que l'ambient del Camp Nou els va afectar

Actualitzat

En una entrevista a "Le Parisien", el jugador del PSG Julian Draxler va deslliurar de culpes els àrbitres en la remuntada del FC Barcelona en la tornada dels vuitens de la Lliga de Campions al Camp Nou (6-1). "Vam fer un partit molt dolent. El Barça és el millor equip del món. Certes decisions de l'àrbitre no ens van afavorir, però, quan perds d'aquesta manera, no pot ser només culpa de l'àrbitre", afirma l'extrem alemany.

Draxler ha destacat que, a més del mal partit del PSG, "el FC Barcelona sempre va creure i va jugar el partit amb l'ambició de marcar gols. El principal problema és que vam jugar de forma massa defensiva sense voler atacar realment. És complicat, ja que, quan un equip com el Barça ataca i ataca, és difícil resistir. No hi va haver manera de controlar la situació, especialment a la primera meitat. Va ser una nit molt dolenta on tot va somriure al Barça".

El jugador del PSG ha reconegut que "amb 3-0 estàvem molt nerviosos, amb 90.000 persones donant suport al Barça. L'ambient era increïble, però amb el 3 a 1 vaig pensar que ens en sortiríem. Sabia que no era el nostre millor dia, però no podia imaginar el que va venir després. Només jugadors com Messi o Neymar, amb l'ajut de tot el seu equip, són capaços de fer 3 gols en 8 minuts".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut