El jugador de 24 anys va jugar amb les seleccions inferiors de la selecció belga sub16, sub19 i sub21
Futbol

El jugador del Lokeren belga Gregory Mertens pateix un infart en ple partit

El central del Lokeren, de 24 anys, es va desplomar després de patir un infart mentre jugava un partit amistós amb l'equip reserva del Lokeren. El seu club va explicar que el jugador va ser traslladat a l'hospital de Genk, on es troba en coma induït

Xavi VegasActualitzat

Gregory Mertens, defensa del Lokeren belga, ha patit un infart mentre el seu equip disputava un partit amistós davant el Genk. El jugador, de 24 anys, queia desplomat a la gespa, on era atès per les assistències durant més de mitja hora. Després va ser traslladat urgentment a un hospital. El mateix club emetia un comunicat en què informava que el jugador era traslladat a l'hospital de Genk, solidaritzant-se amb la família i esperant un desenllaç positiu al que ha passat.

El defensor del Lokeren es va desplomar sobre l'herba quan tot just s'havien complert 15 minuts de partit i de l'amistós davant el Genk. Els jugadors dels dos equips es van adonar immediatament de la gravetat de la situació.

El suport de tot el món del futbol no s'ha fet esperar i les xarxes socials s'han inundat de missatges de suport cap a la familia i amics. Jugadors com Thibaut Courtois o Romelu Lukaku publicaven aquestes piulades als seus comptes de Twitter:

 

Anar al contingut